RUSEC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Aktif olarak 4-5 senedir hem e-ticaret entegrasyonun yüzlerce firmaya destek verdim hem de bilhassa yönettiğim iki farklı kendi e-ticaret operasyonum var. Neredeyse konu içerisinde yer alan tüm cevapları inceledim. Bir kaç mantıklı cevabın dışında herkes alırken kazanmanız gerektiği hakkında bilgi vermiş ancak bunlar artık eski kafalar, yeni Türkiye'de alırken de kazanamıyorsunuz artık. Öyle bir vergi matrahları var ki yetişebilmeniz, hesaplamanız imkansız. Burada şifre bir arkadaşında ifade ettiği gibi 4 haneli tutarlara doğru toplam sepet tutarlarını arttırmak olacak.
Ayrıca bu fiyatlara satarken demirbaş maliyetleri düşürmeniz de pek olası değil. Bahsettiğiniz maliyetler ortalama büyüğünden küçüğüne neredeyse herkese aynı oranlarda veya aynı tutarlarda.
Burada şunun çıkarımını yapmak daha mantıklı, sektör size uygun değil.
Aynı kategoride devam etmek istiyorsanız, kesinlikle müşteri kitlenizi değiştirmelisiniz.
Müşteri kitleniz eğer ucuz ürünler talep ediyorsa, müşteriniz de ucuzdur. (Kimse kusura bakmasın.)
E-ticaret yapmak istiyorsanız, belirli bir kitleye hitap etmeli müşterinizi çok iyi tanımalısınız.
kral şimdi takı satıyoruz bu takıları biz icat etmedik yani her yerde tüm dükkanlarda olan takılar 200-300 tl her yerde piyasası. ben 1000 tl yazsam müşteriler der dalga mı geçiyor 200 tllik şey hele ki hedef kitlemiz kızlar yani kızlar cin gibi bi şey almadan önce 10 yerden araştırıp fiyatına bakıyolar sence alırlar mı 200 tllik şeyi 1000 yapsak.
bu gece fiyatları yükselttim hafiften 60-70 tl zam yaptım normalde geceden sabaha garanti 5 sip gelirdi 0 sipariş gelmiş 250 tl de reklama gitmiş :d
pahalı yapınca insanlar almıyor e normal fiyat yapınca da zarar ediyoruz anlamadım napcam aşırı saçma