m_emingunduz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maşallah.. gerçekten sizin adınıza çok mutlu oldum. Başarılar dilerim. ☺

Ancak o ilk adımı atmak benim için hiç kolay olmayacak, dediğiniz gibi prangalar var gibi hissediyorum. Sanki balıkmışım da sudan çıkarsam ölecekmişim gibi geliyor. Yeterli yatırım seviyesine ulaşmadan veya kendi işimi kurmadan bir anda çıkmak, maddi anlamda intihar olur.

20 yaşında başladım bu mesleğe ve dışarıda herhangi bir tecrübem olmadığı için hazırlık yapmadan ayrılmaya cesaret edemiyorum.

Hocam benim nacizane tavsiyem ticaret yapın hemde e-ticaret

Bırakın gereksiz 1 2 kuruş kazandıracak blog vs işlerini sonra yine denersiniz onları

Sizin acil insanların düzenli ihtiyacı olan satışının sürekliliği olan bir kaç kalem ürün bulup mümkünse uyguna bulup satmaya başlamanız olur.

Ürün içinde şöyle bir iki bilgi vereyim

1- pahalu ürünler satmaya çalışmayın
2- rekabetin çok olduğu sektöre girmeyin (ayakkabı çanta vb)
3- satacağınız ürünü ilk siz ezberleyin ve sevin.

Örnek : 3 taksitle creality k1 max 3d printer alarak ihtiyaca özel ürünler üretebilirsiniz.

Bulunmayan araba parçaları ( toyota kelebek cam havalandırma kapağı hiçbiryerde yok bi toyota facebook gurubu 3d yazıcısı olan biriyle anlaşmış tanesini 2 bin tl den yaptırmış 500 tame yapmış adam maliyeti tanesinin 100 tl)

Böyle saçma sapan figürde yaparım işlerine hiç girmeyin

Rekabet az bir sayfa var instagramda adaplastik3d bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız adam milyonlar kazanıyor.

Bu tarz işi bırakmadan ek iş olarak başlayıp ana işe çevirebileceğiniz işlere girerseniz kaygılarınızda azalır işi bırakmanızda kolaylaşır.