Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır üzerinde düşündüğüm, problem yaşadığım ve bir türlü çözüm bulamadığım bir konuda sizlere danışmak istiyorum. Fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var. Ben 8 yıldır bir kurumda çalışıyorum. Aslında çok sevdiğim bir mesleğim var, çocukluk hayalimdi ancak üstlerim ve çalışma koşulları artık beni hayattan soğuttu. Tek bir gün dahi istirahat edemiyorum. Mobbing, aşağılama ve baskılardan bahsetmeyeceğim bile.. (Şikayet et falan demeyin hiçbir işe yaramaz bile, aksine bana dönüşü kötü olur.) Beni şuan bu işte tutan tek şey maaş (80.000 TL). Ancak iş koşulları gerçekten kötü ve insanca bir yaşam değil. İş saatleri dışında bile hareket edemiyorum. Stresten saçkıran oldum, geceleri uyuyamıyorum. Ama bu işten ayrılırsam ne yapacağım hakkında da hiçbir fikrim yok.
2015 yılından beri birçok defa çeşitli blog ve forum siteleri kurdum. Hepsinin ortak konusu eğitimdi. Çocukların ders konularını ve soru cevaplarını içerik haline getirip paylaşıyordum. Ancak bir süre sonra hepsi hüsranla sonuçlandı. Online eğitim alıp, bir alanda uzmanlaşmak istedim ama bir şey bulamadım (Araştırmayı düzgün yapamadım sanırım, illaki vardır.) Yıllardır yeterince sızlandığımı düşünüyorum ve artık bir şeyler yapmam lazım.
WordPress blog açıp, tekrardan bir şeyler denesem diye aklımdan geçiyor, sonra kendi kendime kaçıncı oldu bu artık diyorum.. kafam çok karışık. Ne yapabilirim? Ne tavsiye edersiniz? Benzer durum yaşayan, çözüm bulabilen varsa cevaplarsa çok sevinirim. Kolay gelsin.