Affınıza sığınarak neden forum içi script almama kararınız var acaba hocam burada okadar kaliteli script yazan arkadaşlarımız var isteklerinizi fazlası ile karşılayabilicek kişiler varken neden yabancı yapım scriptler tercihiniz yarın öbür gün güncelleme alamayacaksınız belki. Hazır temalar yerine sıfır temalar yaptırmanız kendinize ait olması daha mantıklı bence
Merhabalar, estağfurullah. Forum üzerinde hoşuma giden bir scripte denk gelmedim ve bir çok scriptte açık çok fazla oluyor. Gün içerisinde bir çok script sahibiyle iletişime geçip açık bildiriyorum. Codecanyın üzerindeki scriptlerde de açık oluyor tabi ki ama en azından en minimalize açıklar oluyor. veya olmuyor.
Kendime ait bir yazılım yapma ihtiyacı duydum fakat zamanım yok yetiştirmeye.
İhtiyacınıza göre bir sistem aklıma gelmedi. Blog olarak varient i kesin duymuşsunuzdur. Bu tür scriptlere gerekli modifikasyonlarla ihtiyacınız karşılanabilir diye düşünüyorum.
Varient kullanıyorum 4 sitemde fakat artık teması yetersiz geliyor.
Sistem ilerleyişi olarak manuel düzen ilerlemek hem zaman kaybı + iş kaybı üretecektir. Akakçe benzeri platformların işleyiş mantığından yola çıkarak bu işi otomasyona dökmelisiniz. İlgili sitede ürün compare mantığı ile çalışıyor lakin buarada siz single gösterim yapacaksınız. Önemli olan ürün detaylarını alıp, kullanabileceğiniz bir API veya brnzeri bir bot yazdırabilirsiniz.
Not alıyorum dediklerinizi hocam teşekkür ederim.