ford focus a benzer bir yapıda bende bir ara araştırmıştım. ortadaki körük gereginden fazla yüksek gelmişti bana.
tipi güzel bir araçtı ama detaylara bakınca vazgeçmiştim.
körük dediğiniz şaft tüneli mi hocam?
Biraz daha çıkabilirseniz ve elektrikli düşünürseniz Tesla Model Y
hocam elektrikli araçlara hiç girmek istemiyorum. batarya maliyetlerinin çok fazla olduğunu duymuştum. ayrıca biraz daha çıkmak dediğiniz 2 milyondan aşağı tesla yok, bu baya bi çıkmak oluyor
Merhaba, 2 gün önce 1.0 motor olanı aldık gayet memnunuz çok fazla bir kullanma fırsatımız olmadı konyadan izmire geldik uzun yolda hiç yormadı konforlu ve sessiz bir araç sadece arka tarafı cidden çok küçük uzun boylu birisi arkada rahat oturamıyor.
evet crossover olduğu için arkasının çok küçük olduğunu söylüyorlar. bu yüzden toyota chr'den vazgeçmiştim ama pumanın özellikleri beni baya cezbetti

ayrıca henüz çoluk çocuk yok o yüzden arka taraf çok da kullanılmayacak o yüzden görmezden gelebildim. Yalıtım konusunda iyi olduğunu ama çok da yeterli olmadığını söylüyorlardı tekerlek sesi alıyormuş sanırım doğru mu hocam
Puma kullanan biri olarak gerçekten fiyat/ performans olarak bakarsak evet güzel rahat araba ancak Peugeot 3008-5008 serileri tercih edebilirsiniz.
1.0 motor evet güzel ancak yakıt ortalamasına baktıgınızda peugeot dizel motor daha iyi yakıt anlamında da.
hocam Peugeot konusunda internette inanılmaz şikayetler duyuyorum. sıfır alınan araçlarda sorun yaşayan insanlara fabrika hatası olmasına rağmen tamir için maliyet çıkarıyorlar falan diye. yetkili servislerinin de çok kötü olduğunu ilgisiz olduğunu falan söylüyorlar. o yüzden çok önyargılıyım Peugeot markasına