cost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum çekiliş yaptin. Bana mesaj attin. çekiliş sende kaldi diye. Bana pasaport aldirttin. En geç 4 aya çalişma iznin çikar dedin. şimdi ariyorum açmiyorsun, yaziyorum dönmüyorsun. Hayirdir? Sorun ne? Güvenemeyecek miyiz sana?

YANITINIZI BEKLİYORUM YOKSA ŞİKAYET KONUSU AÇACAĞIM, WHATSUP YAZIŞMALARI, SES KAYITLARIN HEP DURUYOR UNUTTUYSAN.

Unuttuğum bırsey yok hocam . PM ıletım ve yurtdışında oldugumu ve numaraman bana yazın diye belirttim . Size yazdıktan sonra Bana bir mesaj dahi almamışsınız. Size özelden ve whatsappdan yazıp bana yazdığınıza ve aradığınıza dair bılgılerınızı istedim bekliyorum .

GooEPİN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne kadar ödeme yaptınız hocam
Arkadas bir odeme yapmamış cekılısten kazanmış ve bılgılendırme yapılmıştır . dönüşte saglandı

vetfak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam daha cok magdurıyet olusmamaı adına şikayet konusu acsaydınız keske 5-6 ay gıbı sureden ve musterıere dunus yapmamasından bahsedıyorsunuz en azından r10 yonetımı bır yaptırım veya sınırlamaya gıdebılırler cunku az para degıl istenilen
Merhaba Bir para alındı gibi manipüle etmıssınız hocam . bir odeme alınmamış ve dönüş sağlanmıştır.