basaga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işte böylelerine hayatta birdaha gitmem ve google haritalardan gereken yorumu yaparım. Benimde aracın kalorifer fanı çalışmıyordu yani üfleme yoktu ustaya gittim elektriksel bir arıza olabilir diye , usta torpidonun altında bulunan kalorifer motoruna elini uzattı bir kağıt parçası (etiket) sıkışmış onu aldı ve motor dönmeye başladı ve 300 tl istedi , bende hiçbirşey demeden ücreti verdim işim görülmüştü sonuçta ama 20 saniyelik işlem için o kadar para vermem içime sinmedi aynı işlemi ben yapsam ya para istemezdim veya at bişeyler derdim . hemen google haritalardan yapılan işlemi yazdım ve takdir müşterinin isterseniz gidin yazdım . Amaç müşteri kazanmak olmadıktan sonra paragöz esnafla hayatta çalışmam
Bu yanlış bir mantık, adam motorun torpidonun arkasında olduğunu ve herhangi bir şeyin önünü tıkadığını anında anladı ve problemini çözdü, sen de bunun için gittin o adama.

20 saniye + adamın bilmem kaç yıllık tecrübesi.

Sizin mantıkla ben 20 senedir unix ve türevleriyle çalışıyorum, herhangi birinin günlerce yapamayacağı işlemleri belki dakikalar içinde hallediyorum, o zaman kimseden para almayalım.
Biri sunucusunu getirip şunu ayarla dediğinde kısa sürüyorsa parayı hak etmiyor muyuz.