Uzun süredir burada plan yapıyorum iş yapmak için. Ne yapabilirim, neye yönebilirim, ne iş kurabilirim diye. Aslında bir bölgede çokça dükkanımız var çarşı bölgesinde. Ama kiracılar olduğu için onları da çıkartamam. O yüzden oldukça canım sıkkın. Artık burada yapabilecek bir şeyim kalmadı. Yurtdışında yaşamayı düşünüyorum ve yurtdışında bir iş kurup orada hayatımı devam ettirmek istiyorum. İlk süreçte çalışmak istiyorum tabii ki. Hem dil öğrenmek için hem de biraz kendi hayatımı idam ettirmek için. Buradan giderken de boş değil aslında yanıma bir miktar para alıp gitmeyi planlıyorum. Ama nereye gideyim, ne yapayım bilmiyorum. Şu an hangi ülkeye gitsem hem okurum hem çalışırım, rahat olurum. Onu da bilmiyorum. Aslında okumak da mesele değil sadece. Yani iş kurmak istiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Şu an rotası belli olmayan bir gemi gibiyim. Rüzgar nereden eserse, dalga nereden vurursa ben de o tarafa yöneliyorum. Sizlerin de fikrini almak istedim. Sizce ne yapmalıyım, nereye gitmeliyim, nereye gidebilirim, tavsiyeleriniz nelerdir?