Merhaba,
Essentials temasıyla şu anda aktif bir sitem bulunuyor. Bu sitede 75 adet blog yazısı ve 44 adet sayfa mevcut. Hizmet sayfaları için tek bir modern şablonun oluşturulması yeterli olacaktır. Bu süreçte ben de gerekli yardımları sağlayabilirim.
Ayrıca, web sitemin anasayfası ve "Hakkımızda" gibi sayfaların daha şık, profesyonel ve kullanıcı dostu hale getirilmesini istiyorum. Slider kısmındaki görsellerin düzenlenmesi, doğru renk paleti ve içerik uyumuna dikkat edilmesi benim için önemli. Bu noktada, birlikte fikir alışverişi yaparak görseller ve düzenleme konusunda karar vermek istiyorum. Hazır demoları kullanmak yerine, siteye özel, özgün bir tasarım oluşturmayı hedefliyorum.
Başlangıç olarak, subdomain kurulumu yapılarak ardından site içeriği ana domaine aktarılacaktır. Bu süreçte her aşamada aktif olarak yer alarak süreci yönetebilirim. Bu konuda desteğe ihtiyacım var. Ücretli yardım edebilecek birini arıyorum.
Bir noktada şunu da belirtmek isterim ki; işi verdikten sonra, babannesinin rahatsızlanması, bilgisayarının bozulması ya da gökten meteor düşmesi gibi sebeplerle işin tamamlanamayacağı durumlarla karşılaşmak istemiyorum. Bu yüzden gerçekten bu işe odaklanabilecek bir profesyonelle çalışmak istiyorum.
WhatsApp üzerinden bana ulaşabilirsiniz.