Burada haksız olan sizsiniz maalesef. Para nasıl geldi ise, o şekilde iade edilmelidir. Burada art niyetli olan iadeyi alan. Aldığı halde itirazda bulunmuş. İtirazını geride çekebilirdi aldıysa. Siz onu dava etmelisiniz. PayTR doğru olanı yaptı.
PayTR ile 1,5 yıldır davalığız. Davanın konusu müşterim PayTR'den ödeme yapıyor bana, sonra ben iban'dan iade yapıyorum ancak müşteri bankasından itiraz oluşturuyor ve PayTR tekrar bu ücreti bana sormadan iade ediyor yani müşteri aynı ücreti 2 kere almış oluyor.
Tutar küçük ancak inadınaPayTR'in iş bilmezliğinden dolayı davayı sürdürüyorum. PayTR firmasına vereceğim parayı avukata verdim avukat bakıyor şimdi davaya. Davaya kazanıp PayTR firmasına 1 kuruş ödemeyeceğim inat ettim yani.
Kimseye tavsiye etmem bu firmayı. Marka karalamak gibi bir niyetim yok, yorumumun silinmesini istemiyorum sadece eleştiri.