ClassWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben domain sahiplerinin domainin fiyatını başkalarına sormasını pek doğru bulmuyorum. Bu durum elinizdeki ürünün değerini düşürür. Bilgisiz birinden (domain sektörü için diyorum)kaliteli domain çıkmayacağını insanlar düşünebilirler, elinizdeki domain değerlide olsa bu sekilde yapınca değersizleşir. Birçok farklı açıdan düşünmek gerek önce sektöre bakacaksın sektör illegal, bu ne demek oluyor yani riski sevmeyen kimse bu domaini almaz. Cünkü bu domaini alıp program, film v.s paylaşan biri her türlü dava yiyecek demek ancak çok düşük niş bir kitleye hitap edeceksin misal yurtdışında yaşayanlar. Sonra kelimenin değerini düşüneceksin torrent değerli bir kelime alan kişi sırf yatırımlıkta alabilir.

Bu domain 2013 yılında kurulmuş ve o zaman torrent film v.s paylaşmışlar o dönemden davası, şikayeti veya engeli olabilir. İnsanlar bu riske girmek istemeyebilir. Normalde legal bir sektör olsa net 10 bin doları vardı fakat şu durumda niş bir kitlede 500 dolara satsan bence kardır. He dediğim gibi yurtdısından biri gelir ihtiyacı vardır 3-5 bin dolarada verirsin ama bu büyük şans ve kısmet olur. Forumda satışa açsan forumda 3 binden fazla veren çıkmaz.
Güzel bir değerlendirme olmuş bu yazınız çok teşekkür ederim. Bu tarz yorumları gerçekten çok beğeniyorum. 2013 yılında kurulumda bana ait hocam, çok fazla telif geldiğinden direkt siteyi silmiştim herhangi bir sorunu yok, tertemiz domain. Bir dönem tanıtım amaçlı kullanıyordum siteyi, film ve oyun tanıtımı için. Ardından foruma çevirmiştim, o dönem çok fazla telif alıyordum direkt silmiştim.