Furkanavci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende de benzer bir durum var... Planlama ve üretim şefi oalrak bilgisayar balıbda çalışmaktaydım... babamında danışmanlığını yaptığı a firiması patronu beni işe görüşmesine çağırdı gittim görüştüm maaşş artı 15k daha fazla hafta sonları tatil ekstra olarak önceki işletmemde sabah 9 akşama doğru 5 de çıkıyordum burada 7 de çıkıyoruz... çok acil bir şey olursa hafta sonu gelinecek diye konuuldu.. babamın oğlu olduğumu öğrendiler... herkez herkezi sevmek zorunda değil.. 2 ay sonra öğrenildiğinde insanların davranışları değişti kötü yönde , yanımdaki abi garip şekilde herkezin içinde bağırıp çağırmaya başladı 25 yaşında adamız bu sektörded 4 yıllık tecrübem var bağırma çağırma görmedim sonraki adımımın müdürlük olması lazımdı gerekli tüm teknik donanıma sahibimi çekirdekten gelmeyim.. burada yeni işletmede planlamada az daha pişer yurt dışı ihracatlarına hakim olur müdürlük yaparım diye bir düşünce vardı burada sevk sorumlusu yaptılar salak salak insanların derdiyle uğraşıyorum , her gün kumaş pantolon ekose tişört ile gittiğim işletmeye kot pantolon giyip iş ayakkabısı giyorum zoruma gitmiyor.. çümki tekstildeki tüm mkainalarda öğrenmek için amelelik yaptım o safhaları geçtim anlayacağın.. yıllar sonra ileriye adım atmak varken kendimi dahada geriye atmak ve babamı kıramayıp durmak insanların değişik tavırlarına maruz kalmak beni üzüyor,, pederede bir şey diyemiyorum... adma gelmiş babana güvenerek geldiysen hata ettin vs diyor la olm yıllardır bu sektördeyim müdürü yoktu 300 kişilik işletmeyi ben yönettim aylarca o kabiliyet var tek eksiğim müşterilerimdi.. taş patlasın 4 sağlam müşterim var ama piyasadaki müdürler in en az 12 müşterisi var ve mevsimine göre de müşterileri var tüm sezonu dolu dolu geiriyor adamlar.. bakalı maz bir şey borcum var onu toparlayıp sektörden uzaklaşacağım sanırım... eskisi gibi e ticaret ihracat yapıp kendi cebimdeki paraya göre yaşayacağım.. uzun oldu ama içimi dökesim geldi..
Evet sizdede olumsuz şeyler oluyor üzüldüm açıkçası bendede herşey üst üste geliyor ve artık daha ne olabilir derken daha kötüsü grliyor başıma işe giriyorum işim kapatılıyor başka yere giriyorum orasıda kapatıyor anlamadım kötülük çekiyor