Merhabalar, bu konumda bir denemeyi ve sonuçları paylaşmak istiyorum.

Genel olarak büyük bir çoğunlukla Google'yi kandırmaya çalışıyoruz ve google bizi yakalıyor, bu konumda bing ve yandex'i manipüle etmeye çalışıcam ve gidişat hakkında bilgiler paylaşıcam.

Manipüle edilecek olay ve durum şu şekilde olucak, Bing webmaster aracını ve yandex webmaster aracındaki sitemize ait gösterim ve tıklama sayaçlarını manipüle etmeye çalışılacak bu sayede bu arama motorları bu manipüleleri yiyecek mi onu test edicem.

Amaç olarak ise eğer manipüleyi yer belli bir sıralama ve hit akışı olursa bu hit ile google'nin de gözüne girip siteyi daha iyi konumlara getirmek olucak.

Site olarak, çok dilli bir hesaplama sitesi düşünüyorum, Bu tip siteler hem yüsek hit potansiyeline sahip hem de uğraş gerektirmeyen ömürlük siteler oluyorlar.

Aşama olarak :

1. Aşama - Bing sayaçlarını manipule etme
2. Aşama - Hesaplama sitesinin kodlanması
3. Aşama - Yandex sayaçlarını manipule etme
4. Aşama - Eğer manipüleler işe yararsa siteye Google analytic kodunun yerleştirilmesi
5. Aşama - Adsense başvurusu
6. Aşama - Duckduckgo sayaçlarını manipule etme

Ağ trafiğini izlemek için burp suite kullanıcam, güzel sevdiğim bir uygulama, konuyu aşama aşama güncellemeyi düşünüyorum.

Mevcut aşama : Ağ trafiğini izlemek olarak başladım

Sonraki aşamada görüşmek üzere, Sorunuz varsa sorabilirsiniz, öneri vs. de olabilir.

İyi forumlar.