Soru bir yana, verilecek olan cevap beni asla tatmin etmez çünkü kimin ne amaçla bize geldiğini bilemeyiz ve gerçek alıcı mı? önemli olan nokta burası aslında.
Dolayısı ile sorulmasını çok manasız buluyorum. Ve bana ''bir alıcı'' olarak bu soru ile gelinirse anında o kişi ile irtibatımı da keserim.

Bir de rakiplerin ''sözde'' müşteri size yönlendirerek, sizin çalışma yöntemlerini öğrenmeye çalışması da var maalesef.
Ne hikmetse anlaşılmayacağını düşünüyorlar ama öyle saçma bir girişim ki.

Hizmet almak isteyen ciddi ise zaten kendi şartlarını belirtir size. Haliyle bütçeniz nedir sorusu gereksizdir bana göre.
Teklifinizi iletirsiniz bu kadar basit.

Ancak size ulaştığına dair bir kanıt olması açısından teklifler mutlaka mail yolu ile yapılmalıdır ve tarih mutlaka not düşülmelidir ki ileri zamanlarda tekrar aynı fiyata iş yaptırmak isteyen kurnazlara karşı tedbir olsun.

Ben kendi adıma, kurumsal firmalar ile çalışmadan önce mutlaka yazılı olarak hizmete dair beklentilerini iletmelerini istiyorum mesela.
Arada danışmanlığa dair bir durum söz konusu ise önceden mutlaka danışmanlık bedelini söylüyorum; kabul edilirse detayları hazırlıyorum teklif için.
Sonrasında duruma göre cevabımı ( olumlu / olumsuz ) iletiyorum.

Ve asla hizmet öncesi sesli görüşme gerçekleştirmiyorum. ( bu maalesef bizim sektörde önemli bir husustur; söz uçar yazı kalır )
Daha ortada hiç bir şey yokken sizinle sesli görüşme yaparak o kadar vaktinizi çalan çıkıyor ki şaşarsınız.
Hizmet sözleşmesi yapıldıktan sonra görüşmeler elbette olacaktır ama bunu da mutlaka ''ses kaydı alıyorum, izniniz varmı'' diye sormalısınız.
Maalesef günümüz şartlarında bu önemli bir hale geldi artık.

Emek hırsızları bir yana, vaktinizi çalan hırsızlardan da uzak durmalısınız.

Kolay gelsin herkese.