Scarecrow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Donanıma ilgili biri olarak projeyi oldukça güzel buldum, tebrik ediyorum. Forum kısmı da açabilirsiniz, piyasadaki saçma sapan nokta, virgüle ban atan sitelerden kurtulmuş oluruz.
Öneriniz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

wave adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gayet iyi proje olmuş tebrikler, donanım'ın paylaşıldığı sayfanın iyileştirilmesi lazım
Bu sayfa 1-2 gün içinde tamamlanmış olacak, öneriniz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

psdlider adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun site gayet güzel görünüyor zamanla çok daha iyi olacağı belli.
Çok teşekkür ederiz.

VektorMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size şunu önerebilirim, tam yapıyı incelemedim mobilden inceledim hocam. eğer böyle ise affola

1) kişi bir sistem topladığında güzel bir yapay zeka promtu ile sistem içeriği ile birlikte gönderin, gelen makaleyi anlık oluşan sistem sayfasında gösterin, bu sayede oluşan her sistem otomatik özgün ve seo açısından güzel bir adım atmanıza yardımcı olur, input output 2-3 sayeniden kısa sürüyor openai api ile, bu sayede kullanıcı oluşturdu sistemi paylaştığında anlık o sisteme özel makalesi oluşturulmuş olacak.

2) Sistem toplama sihirbazında ben bir işlemci seçersem anakart sekmesinde o işlemciye uyumlu filtre otomatik yapılmalı, sistemden anlamayan kişilerin hata yapmasının önüne geçebilirsiniz.

3) ana kart seçildikten sonra otomatik ram sekmesinde o anakart bellek teknolojisi ve bellek hızı desteği otomatik filtrelenmelidir.

4) kasalarda otomatik anakarta göre filtreleme yapmalıdır.

5) işlemci soğutucusu seçilen işlemciye veya anakarta uyumlu olarak filtreme yapmalıdır

6) Ekran kartı sekmesinde AMD, inter veya nvidia gibi marka filtreme sanırım yok ben göremedim. varsa tamam, yoksa mutlaka eklenmelidir, ve ana karta uyumlu olan filtreler otomatik seçilmelidir.

7) güç kaynağı kasaya uyumlu öneri vermelidir.

8) depolama seçenekleri anakart seçimine göre filtrelenmelidir.
Vakit ayırıp geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Genel anlamda neredeyse hepsi mevcut. Önerdiklerinizi de dikkate alacağız.