rowCount adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

5 yıldan fazla süredir paytr kullanıcısıyım tüm ürettiğim yazılımlarda ve hizmetlerde müşterilerime paytr'i tavsiye etmiş kullandırmışımdır. Lakin şu son dönemlerde firma kendini öyle bir hale getirdi ki çoğu kullanıcı artık şikayet etmeye başladı böyle bir konu açtığım için bile üzülüyorum ama artık çok bunalttılar

1. Sürekli bir belge talep ediliyor beş yıldır belge talep etmeyen firma bir haftadır ısrarla belge istiyor tamam olabilir gönderelim dedik mobil app yükleyeceğiz oradan belge kimlik taraması yapacaklarmış mail gönderiyorum diyorum ki ben huawei kullanıyorum sizin huawei için uygulamanız olmadığından doğrulama yapamıyorum talep ettiğiniz belgeleri söyleyin mailden iletelim diyorlar ki başka telefondan gönderin hadi tamam dedim şirket telefonuna yükledim uygulama izinleri tamamlayamıyor galeri izini veriyoruz halen daha izin alamamış gibi tamamlayamıyor tekrar mail attım ne diyecekler bilmiyorum ama kimse sizin bu aksiyonlarınız ile uğraşmak zorunda değil

2. Yeni bir mağaza açılışı yaptık mevcut ana mağazamıza ek mağaza oluşturduk kendi CRM projemizde tahsilat işlemlerimiz oluyor bunun için başvuru yaptık ilk tahsilatı yaptık ertesi gün belge istiyorlar istedikleri belge şunlar siz böyle bir satış yaptınız evet faturası, müşteriye belge göndericeksiniz müşteri imzalayacak bize sunacaksınız

Soruyorum şimdi ben müşterime bunu nasıl izah edebilirim ? sanal pos firması belge istiyor şunu imzalayip gönderirmisin diye birşey olabilirmi böyle bir belgeyi hangi müşteri imzalamak ister ? artık en son müşteri ile olan görüşmelerimizi ilettim bugün yanıt vermişler hizmeti teslim ettiğinizi kanıtlayın demişler

@PayTR; şahsi düşüncem bence biraz müşterilerinize değer verin bizi böyle işleriniz ile uğraştırmayın bir sorun varsa yada bir talebiniz varsa müşterilerinizi arıyarak bilgi sağlayabilirsiniz karşımızda muhattap bulmak istiyoruz bu tarz gereksiz belgeler ile uğraşmak istemiyoruz. PayTR'i seviyoruz kolay kullanımı ve memnuniyetimiz var lakin müşterilerinizin artık tadı tuzu kaçıyor lütfen önerileri dikkate alın kullanıcı deneyimlerinizi kötüleştirmeyiniz.
Merhaba @rowCount;
İş modeline bağlı olarak ilgili birimlerimiz tarafından belge talebi olabiliyor. Firmalarımız ile iletişime geçerek ekipler destek sunmaya çalışmakta
ancak firmanızın sürecinde bir tıkanma mevcut ise mağaza numaranızı özel mesaj olarak iletmenizi rica edeceğiz. Ardından süreci inceleyerek destek olmaya çalışacağız.
Teşekkürler
Saygılarımızla