Adenfelah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burası Bionluk gibi her şeyin para üzerine kurulu olduğu bir yer olsa, orada nasıl vakit geçirmiyorsak burada da geçirmezdik. Sizde insanları buraya sadece para için geliyorlarmış gibi göstermeyin. Diğer konuya gelecek olursak daha önce de benzer durum yaşandı "Valorant point" satışı konusunda kişinin *********** olduğunu alışveriş yapmamalarını yazdığım için yorumum silindi. sonrasında adam 6-7 kişiyi dolandırıp gitti! Konuyu okursanız R10 mağduriyetimi gidersin diye değil başka biri daha buradan alışveriş yapıp mağdur olmasın diye yazdım! Ayrıca yönetimi suçlayıp küfürler yağdırmıyorum. Konu kilitlenmeseydi diğer mağdurlarda oraya yazıp yeni konu açılmasının önüne geçilecekti. Açılan yeni konu ve diğer konulara da baktığınız da bu sitenin ve kişinin insanları mağdur ettiğini görüyorsunuz! Ben ilk defa R10 da ticaret mağduriyeti yaratan birinin halen sitede kaldığına şahit oluyorum ve ilk defa biri mağduriyetlerin önüne geçmek için konu açıp buna sitem ettiğinde mağdur edene değil mağdura baskı yapıldığı görüyorum! Çok ilginç.
Eğer haksız bir karar olduğuna inanıyor ve bunu moderatörler ile çözüme kavuşturamıyorsanız Coşkun beye yazmalısınız, bunu kendisi de defalarca söyledi zaten.