E-Fatura çok daha mantıklı, dediğim gibi bazı sistemler var otomatik fatura kesiyor ve sisteme yüklüyor. trendyol ve hepsiburada ürünün kesilen faturasını sisteme yüklemenizi istiyor ondan dolayı otomatik bir sistemle çalışmanız güzel olur dediğim gibi hepsiburadının e-fatura sistemi gayet iyi kontör fiyatları daha ucuz. Zaten oradan e-arşiv ya da kendi siteniz içinde fatura oluşturabiliyorsunuz. N11. Çiçek sepeti filan içinde entegrasyonu mevcut oranın. Orayı kullandığım için söylüyorum belki daha iyi bir sistem vardır ben kendi tecrübemi aktarıyorum. Yazıcı için dolap uygulamasından 2. el güzel bakabilirsiniz. o kadar fazla para vermeyin. Lazer alabilirsiniz daha uzun ömürlü olur tonerler öyle düşünüyorum. kartuş yazıcılar daha hızlı bitiriyor mürekkebi. Kargoyu gönderirken faturayı ya da irsaliyeyi kargonun içine koymanız gerekiyor ve pazaryeri satışlarında size kargo barkodu veriyor bunu çıktı alıp kargonun dışına yapıştırmanız ya da özel fatura koymalı poşetler oluyor oraya koyabilirsiniz. Kendi siteniz için bir firma ile anlaşma yapmanız gerekmekte, onun için pazar yerlerinin anlaşmaları dahil değil mail atabilir ya da kargo firmalarını kurumsal olarak arayıp bilgi alabilirsiniz. Ortalama 150-200 TL olan kargoları ben 50-60 TL gibi bir rakama gönderiyordum. Kargo poşeti tamamen sizin keyfinize göre nasıl isterseniz. Kurumsal satış olmayan satışlarda zaten genellikle E-arşiv kesiyorsunuz, ama benim tavsiyem e-faturaya geçmeniz. onun haricinde merak ettiğiniz bir konu varsa sorarsanız yardımcı olurum.
Çok teşekkür ederim, gayet bilgilendirici oldu. Site şu an shopify üzerinde. İkas'a geçmeyi düşünüyorum önümüzdeki ay. Lazer yazıcı için tavsiye ettiğiniz bir model var mı?