Şu an her şey doğru görünüyor. Siteyi incelediğimde zaten next-prev etiketleri ile işaretlemeler de yapılmış. Google bu içeriklerin sayfalandırma olduğunu, dolayısıyla kopya olmadığını anlıyor. Zaten her sayfadaki ürünlerin farklı olduğunu düşünürsek burada temel olarak bir yanlış yok. Diğer sayfaları Robots ile engellerseniz dizine eklenmeyecek. Sayfalardan hit almak istiyorsanız bu yanlış bir kullanım olur. Büyük rakiplerinize baktığımda hepsinin dizine eklemiş olduğunu görüyorum.

Trendyol, HB gibi e ticaret siteleri de sonsuz kaydırma kullanıyor ancak her sayfayı Scroll Event ile bildirmiş. Basit bi arama yaparsanız aynı kategoride 100'lerce sayfayı dizine göndermişler.

John Mueller de reddit ve Google topluluğunda aynı sorulara şu şekilde yaklaşmış:

"Bu gönderi kanonikleştirmeyle ilgili olduğundan kaçınılması gereken en önemli şey, 2. sayfada 1. sayfayı işaret eden rel=canonical kullanmaktır. 2. sayfa 1. sayfaya eşdeğer değildir, bu nedenle rel=canonical bu şekilde pratik olarak yanlış olur. 2. sayfanın dizine eklenmesi dışında, önemli bir şeyi bozmaz."

"Sitenizde bunun gibi sadece birkaç sayfalandırılmış küme varsa (ki bu durum böyle olabilir), o zaman hiç uğraşmazdım ve bunların herhangi bir özel rel=prev/next bağlantısı veya no-indexing olmadan normal şekilde dizine eklenmesine izin verirdim."

Yani aslında dediğiniz gibi de yapabilirsiniz ama ben olsam olduğu gibi dizine eklenmesine izin verirdim diyor. Bu arada bahsettiğimiz rakipler de aynı sizin gibi kategorinin altında uzun bir makaleye yer vermiş durumda.