parayı hemen alabileceğin sistem harici giriş yapma derim. ülkedeki enflasyon ve bazen gereksiz teslimat tarihlerinin uzaması canını sıkabilir. devlet son dönemde fuzul mor kırmızı evim vs vs vs projeleri için belirli sermaye yeterlilik şartları getirmiş olsa da (günümüzde şirketlerin sermaye paralarını nasıl yatırdıkları hakkında bi araştırma yaparsan herşey daha net olur) sonuçta onlarda bi şirket. paranın nerede değerlendiği hakkında bilgim yok. en son mor evimde parası batan arkadaşım halen parasını tahsil edemedi. koruma altına alma yalanlarına da inanmayın a haber kitlesi onlar. devlet özel şirketin parasını koruma altına almaz zaten onlarda genel olarak a.ş. olarak kuruluyorlar. bu ev projelerinden bağımsız olarak batan bir anonim şirketten neler alabilirim diye bi araştırma yap kendi kararını kendin ver. ben bu sisteme titan demiyorum. kadınların kendi aralarında yaptıkları kısırlı çaylı gün aktivitesi diyorum. hiç sorun yaşamamış kişilerin olması senin sorun yaşamayacağın anlamına gelmez. yatırım tavsiyesi değildir