Xabo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başlangıç olarak en alttan başlayacaksanız, şahıs Şirketi açmanız gerekiyor,
Pazaryerlerine kayıt olmak için Kep Adresiniz olmasın lazım PTT'den alabilirsiniz.
E-İmza almanız gerekiyor Onu forum içinde satanda vardır diğer bilindik firmalardan da alabilirsiniz.
Tüm bilgileri tamamladıktan sonra pazaryerlerine üye olabilirsiniz.
E-Fatura sistemi olarak Hepsiburadanınkini kullanıyorum. Sisteme girdiğimde o zamanlar ücret verilmiyordu sadece kontör alınıyordu, kullanma sebebim ise sipariş geldiğinde otomatik faturayı kesiyor ve sisteme yüklüyordu, entegresini hepsiburada kendisi yapıyor.
Paket için logo bulunan bir sticker yaptırtmıştım o zamanlar bunun gibi Trendyol
Toptancı bulmanız lazım onu ben (Telefon aksesuarları için) facebook grubundan istanbul'dan birisini bulmuştum oradan almıştım hala çalışıyorum kendisiyle
Eğer kendiniz bir ön muhasebe tutmak isterseniz ona ayrı bir program ya da script kullanabilirsiniz. Örnek : https://www.r10.net/script-satisi/43...-128081-a.html

Aklıma gelenler bunlar daha fazla hatırlarsam tekrar konuya yazar ya da mesajı düzenlerim, hayırlı satışlar dilerim.
Kargo Poşeti olarak, ben kargoculardan ücretsiz alıyordum fakat, boyut küçük olduğundan dolayı olabilir. Her gitmemde 20-30 kadar alıyordum ücretsiz ondan kargo poşetine ücret vermiyordum.
Sticker için yazıcı önermiyorum çünkü bir süre sonra yaptırıp almak daha ucuza denk geliyor, eğer ben kendim yazdırıcam dersenizde. Trendyol kullanmadım ama arkadaşım kendi çocuğu için almıştı telefonla direkt bağlanıp istediğinizi yazıp çıkartabiliyorsunuz ama bundada sticker'ını almak için ayrı para vereceksiniz bence bastırmanız daha kaliteli bir görüntü almanızı sağlar.
Kargo poşeti için e-ticaret yapan arkadaşım burayı kullanıyor göz atmak isterseniz, firmayla hiç bir bağlantım yoktur.