Hukuk sahne sanatı falan değildir. Burası Türkiye Amerika'da gibi değil. Mahkemeye giderseniz hakim doğru düzgün soru bile sormaz. bırak sahne sanatını. Gazeteci olduğum için çok davaya girdim. Herşeyi dilekçende yazarsın.

Sanıktan soruldu. söyleyeceklerin var mı?
Sanık: üzerime atılı suçu kabul etmiyorum.

Sorunuza gelirsek, Eğer haklıysanız kaç avkat olduğu önemli değil kazanırsınız.
Yıl 2014 Samsung telefon aldım aldığım gün bozuk geldi. iade ettim kabul edilmedi tüketici hakları falan derken mahkemelik olduk.

Davada samsung 2 avukat atamış, aldığım site (hepsi.. site adını tam yazmak istemedim) 1 avukat atamış. avukatlar Uçakla samsuna gelmiş. dava başladı. diyecekleriniz var mı dedi. yok dedim. Hakim başladı. davalıya soruldu "Her şeyi dilekçemde belirttim." dedi sonra diğer avukatlara sordu onlarda aynı cevabı verdi.
3 4 dakika sürdü. Hakim dosya incelendi THH'nin kararını onaylıyorum dedi.

çıkışta avukatın birini çektim abi dedim telefon 700 tl. Samsuna uçak biletiniz bile 1000 tl tutmuştur değer mi?

dedi ki davayı kazanırsak sen ödüyorsun kazanamazsak şirket (samsung, yada satıcı) hukuk masrafı diyip vergiden düşüyor. ne kadar faturayı biz şişirirsek daha iyi dedi.

Tüketici hakem heyeti dosyayı incelyip gerçekten adil bir karar verdiyse emin olun mahkeme bozmaz. benim tek başıma avukatsız 3 avukatla mahkemeden çıktığım gibi çıkarsın.

https://www.youtube.com/shorts/v81wugsGPyI