antijen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SPA ile daha hızlı uygulamalar yapılabiliyor. Fakat SEO tarafında ne derece etkili bilen arkadaşlar varsa bizi yönlendirir. Birkaç sene öncesinde veri sonradan yüklendiği için olumsuz olduğu yorumlarına rastlamıştım. Şu an ne durumda bilemiyorum.

Flux livewire kütüphanesi. Çoğu bileşen ücretli. Çok kullanacağımı sanmıyorum. Volt vs bana çok mantıklı da gelmiyor. Ben aşağıda yazdığım 1. seçenekten ilerliyorum.

Kendinize önce bir rota seçip ilerlerseniz daha verimli olabilir.

1. Laravel blade + tailwind + alpinejs + livewire
2. Laravel + react
3. Laravel + vue

Sanıyorum gelecek 2. seçeneğe doğru evriliyor. Baştan başlayacaksınız ve react bilginiz varsa bence mantıklı olan o.

Eğitim için laraveldaily öneririm. Ben video anlatımları zaman kaybı olarak görüyorum. Yazı formatı daha hoşuma gidiyor. Birkaç kursu ucretsizdi onlardan anlatım tarzına bakabilirsiniz.
Taylor efendi react + intertnia + laravel demiş. Bana da mantıklı geldi açıkçası. Hem de SPA gibi bir yapı oluşuyor. Seo için düzgün bir yapılandırılma olursa eğer sıkıntı olacağını sanmıyorum. Dediğiniz gibi tailwind güzel. shadcdn diye bir tailwind tabanlı paket var. hem tamamen ücretsiz hem de hoş buldum. Buradan bir ilerleyelim bakalım. Teşekkür ediyorum yardımlarınız için.