Selamlar,

Neredeyse çıktığı günden beri Firefox kullanıyorum ve aslında genel olarak memnunum. Ancak neredeyse Google'un tüm servislerini kullanan birisi olarak entegrasyon amaçlı tarayıcı olarak da Google Chrome kullanmayı düşünüyorum. Deneme amaçlı kurduğumda genel olarak birbirine yakın deneyimler sağlasa da bir tane özelliğin Firefox kadar işlevsel olmadığını gördüm ve o özellik de sıkça kullandığım bir özellik olduğundan maalesef Chrome kullanmama engel oluyor.

Bildiğiniz üzere tarayıcılarda sekmeyi başka cihaza gönder özelliği mevcut. Sektörel bir haber sitem olduğu için misal gün içerisinde sektörle ilgili bir haberi dışarıda telefonda gördüğüm zaman haberi siteye eklemek için unutmamak amacıyla aynı hesapla giriş yapmış olduğum diğer cihazlara gönderiyorum. Firefox'ta gün içerisinde 10 tane sekme gönderdi isem hiç onay vs istemeden göndermiş olduğum cihazı açıp tarayıcı başlatır başlatmaz o sekmeleri hemen açıyor ancak Google Chrome'da ise 10 tane link göndersem başlatınca sağ üstte yeni sekmede aç uyarısı çıkıyor ona tıklıyorum ancak sadece tek bir linki açıyor yeni sekmede. Bu da bir çok içeriği kaçırmam ya da unutmam anlamına geliyor. Bunu sorunsuz bir şekilde yapabileceğim Chrome özelliği ya da stabil çalışan bir eklenti gibi bir şey mevcut mudur acaba?

Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.