Davet kodu ile mobilden Akbanklı olan her yakını için 750 TL kazanıyor. Üstelik davet koduyla Akbanklı olan yakınlarınız da 750 TL kazanabiliyor.
Güncel Kampanya Koşulları
Kampanya 4 31 Mart 2025 tarihlerinde geçerlidir.
DAVET KODUM : 100010011289637
Davet Et Kazan Programında; Akbank Müşterileri, kampanyanın geçerli olduğu tarih aralıklarında, oluşturdukları kendilerine özel davet koduyla davet ettikleri yakınlarının, iletilen davet koduyla Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olan her bir yakınından 750 TL chip-para kazanabilir. Davet koduyla uçtan uca Akbank Mobil üzerinden Akbanklı olan yeni müşteriler de 750 TL kazanabilecekler.
Davet kodunu alan Akbanklılar, diledikleri kadar yakınıyla kendilerine özel olan bu davet kodunu paylaşabilir ve bu davet koduyla sadece Akbank Mobil üzerinden uçtan uca yeni Akbank müşterisi olan yakınlarından chip-para kazanabilir. Davet kodunu paylaşan müşterilerimiz en fazla 200.000 TL chip-para kazanabilir. Davet koduyla Akbank mobil üzerinden uçtan uca yeni müşteri olan kişiler de 750 TL chip-para kazanabilir.
Kampanyadan faydalanan müşteri, 4 31 Mart 2025 tarihleri arasında davet koduyla mobilden Akbanklı olduktan sonra Akbank Kart (banka kartı) edindikten sonra hak ettiği 750 TL chip-para bu kartına yüklenecektir. Kampanyadan faydalanan müşteri, davet kodunu paylaştığı kişiyi bu hususta bilgilendirmekle yükümlüdür.
Davet kodunu alan kişi kodu 31 Mart 2025 tarihine kadar kullanması gerekmektedir. Bu süre geçtikten sonra davet kodunu alan kişi, ilgili kod ile Akbank Mobilden Akbanklı olsa bile ödül kazandıramaz ve kazanamaz. Kampanyadan faydalanan müşteri, kodun kullanım süresinin 31 Mart 2025e kadar olduğu hususunda davet kodunu alan kişiyi bilgilendirmekle yükümlüdür.
Kodum ile üye olanlar varsa bana özelden yazsınlar chip-parayı nakite nasıl çevirebileceklerini anlatabilirim.