Shopier için Şirket Gerekli mi?
Shopier mağaza açmak isteyen kişilere şirket olma şartı koymamıştır. Bu sebeple hem vergi mükellefi olmayan tüketiciler hem de herhangi bir şirket türünde faaliyet gösteren işletmelerin satış yapmasına imkan tanır. Bununla birlikte Shopier vergi cezası konusu da dükkan sahiplerinin aklını karıştıran bir diğer sorudur. Hiçbir sanayi tipi üretim makinesi olmadan, tamamen kendi el emeğiniz ile ortaya çıkardığınız ürün veya hizmetleri; yıllık asgari ücretin toplam brüt kazancını aşmadığı sürece KDV sebebiyle gelir vergisi ödeme zorunluluğu yoktur. Bu durum al-sat yapılan satış modellerinde geçerli değildir.
Şirket Kurmadan e-Ticaret Mümkün mü? ve Instagramdan Satış Yapmak için LinkleSat başlıklı içeriklerden konuyla ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Nitekim; e-ticarete girmeyi planlıyorsanız, koşul farketmeksizin bir şahıs işletmesi kurarak hem sürpriz cezalar ile karşılaşmamak hem de kazancı sınırlamadan ilerlemek adına süreci garanti altına almış olmanız daha sağlıklı olabilir.
Shopier mecburiyet sunmuyor ama devletimiz sizi 5 yıldız ile arar dikkat edin
hocam aylık 10k mı yıllık 10 k satışa kadar vergi ödemiyorsunuz diye görmüştüm internette
teşekkür ederim cevaplarınız için kesin cevap arıyorum. bu sorunları daha önce yaşayan varsa bakabilirmi?