Takva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Köpük pek kullanmadım diğer ürünlere göre daha mı sağlıklı? Saçtan kolay arındırılıyor mu? ve hangi ürün?

Toz wax kullanmadım daha önce. Kolay arındırılıyor mu?
hocam toz wax çok iğrenç bir şey kullandığım için söylüyorum saç konusunda biraz hassasımdır sürekli bakımımı yaparım

Saçlarınızı şekillendirmek için alternatifler arasında toz wax var ama örnek hızlıca saçınızı yapıp çıkacaksınız tozu döktünüz şekillendirdiniz acele çıktınız toz kalıntıları oluyor saçınızda iyice yedirmeniz lazım gereksiz ayrıca saçınız ciddi anlamda sertleştiriyor arındırmakda bir hayli zor ben elimle arada saçımı düzenten biririm oynarım fln ama wax sürdüğünde böyle bir imkan yok cidden kötü ve koku olarakda tercih edilmemeli derim.

saç spreyi saç dökülmesi yapıyor diyorlar aslında çok değil ama sprey olduğu için hep yüzeyswl şekillendirirsiniz saçınızı buda hoş görüntü olmuyor saçınızı hacimli ise problem yaratır koku olarak hoştur birde hani aynaya geçip sıkayım uğraşayım derken pratik olmuyor

Gelelim saç köpüğüne hocam hem pratik traş köpüğü gibidir elinize sıkar saçınıza yedirirsiniz saçınıza ister fazla sürerseniz nemli görüntüsü oluşur ve ben gece dışarı çıkacağım zaman çok kullanırım sanki ıslakmış vibe veriyor ama hani şekillendireyim bitsin derseniz az bir şey sürmeniz yeterli kolayca yaparsınız kokusu hoş saça bir zararı yok kabarık saçlara bile birebir hacimli saçlar içinde etkili normal saçınızı yıkasanız yeterli su ile arındıranı gördüm sabit kolaydır

Evet tavsiyemde şu kuru şampuan ile saçının temizliğini yapabilirsin saç kremi ile saçının parlak ve güzel kokuya sahip olmasını sağlarsın hemde yıpranma önler şekillendirede bilirsin yaparsın elidor yeşil güzeldir her yerde bulunur ama bu şekle alışmış bir saçınız varsa kullanmanız için tavsiyedir

not olarak toz wax kepek yarattığını gördüm okudum duydum