Site adresi:hesapsatinal.net Sitenin aylık getirisi: Pasif gelir https://www.r10.net/yazilim-web-hizm...tinal-net.html Sitenin açılış tarihi: 2021-07-11
DA / PA Değerleri: Kategori / sitenin içeriği:hesapsatış
Günlük hit sayısı:- Ziyaretçi kaynağı: %50 Google %50 R10
Domainin yaşı: 4 yıl Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içeriği ile satılık
Hosting dahil mi?: Hayır sunucuda kendi host veya sunucunuza taşıyabilirsiniz
Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır
- Pasif gelir gibi düşünün bazen hiç olmaz bazen biri gelir 1klık hesap ister .Bunu göz önünde bulundurun.
Googleda facebook hesap satın al facebook eski hesap satın al kelimelerinde yukarda.
Pasif gelir olarak düşünebilirsiniz.İlgilenirseniz ve reklam gücünüz varsa ekmek yersiniz.Şahsen ben reklamcı olduğum halde hiç vermedim.Genelde ya r10dan yada googldan gelenler mevcut.
Son 1 ay içinde ortalama ara ara satış yaptım ödemeleri genelde ibandan satışları site aracılığıyla wpdan aldım.Kanıtlanabilir.
Örnek bugünkü satışım 2200 dün 1200 .
Admin panelinden küçük aldığım bazı görüntüler.
- Stok alırsınız sağlayıcılardan siteye karla eklersiniz
- .Ben sanal post uzun süredir kullanmıyorum ibana alıyorum size kalmış sanal post kısmı.
- Genelde dediğim gibi satışlar wpdan gelip ibana yapıyorlar. siteye kendi numaranızı koyabilirsiniz
Googleda facebook hesap satın al facebook eski hesap satın al kelimelerinde yukarda
facebook hesap satın al kelimesinde ilk sayfada .Dilerseniz siteyi hesapsatış siteniz varsa direk paravan site olarak da kullanabilirsiniz.
Site fiyatı :Bugün acil ödememden dolayı 12k ya bırakıyorum
İmzamdaki konuya bakabilirsiniz.Konuda mecbur sitesiz satış yapcam artık.Site size büyük bir prestij kazandırır konunuzu açar ve reklam gücünüz varsa r10 da.Fiyatta pazarlık yok .Alana hayırlı olsun.Satılmazsa artık satışa kesinlikle hiçbir teklifde gelse satılmayacaktır.24 saatlik konudur.
İsteyene ücretli eski hesap vs tedarik siteleri paylaşılır.Yeni hesaplar lazım olursa ücretli uyguna sağlanır.Bot satın almak isterseniz hesap açma botum 50k
https://www.r10.net/bot-program-alis...hizlansin.html
Facebook ile çoğu otomasyonum da bulunmaktadır.
r10 dışı wp 0552-619-17-99