Merhabalar, başlıkta da belirttiğim üzere wordpress de test eklentim var (lisanslı) biz buna manuel olarak eklenti üzerinden soru ekleyebiliyoruz test başlıklarını oluşturduktan sonra. Benim isteğim ise sabit bir şablon üzerinden yapacağınız yazılım ile (bu bot olur, herhangi bir dilde yazılım olur, eklenti olur farketmeksizin ) PDF üzerinden direkt soruları ve şıkları bu eklentime aktarmak istiyorum. Eğer mümkünse doğru olan cevabı da seçtirebilelim eğer bunu yapmak ekstra maliyet yükünü artıracaksa çok önemli değil ben kendim manuel kontrol ederek şıkları düzeltebilirim.
Not: Eklentim de X bir testi dışarı/içeri aktarma özelliği var. Yani yapacağınız yazılım PDF'yi o dışarı aktardığımız çıktı gibi oluşturabilirse zaten ben içeri aktarma yöntemi ile testleri aktarabilirim yani eklentimin lisanslı olması birşeye engel olmaz.
Örnek test (kullanıcı tarafı) Örnek PDF şablonumuz. Yapacağınız yazılım ile bu pdfdeki sorular ve şıklar aşağıdaki .nettest uzantılı şablona aktarılması gerekiyor olay bundan ibaret. Bende o .nettest uzantılı dosyayı eklentimin içeri aktar özelliği ile test haline getireceğim
Örnek test çıktısı (eklenti tarafından aldığım çıktı şablonu)
Zaman sorunum yoktur yapabileceğinize güveniyorsanız lütfen iletişime geçiniz. Zamansal sorunum olmadığı için kendine güvenen ve gerçekten yapacağını düşündüğüm arkadaşa iş verilecektir. Eklentiyi detaylı incelemek isteyen arkadaşlara wordpress admin bilgileri iletilecektir. Gerekirse hosting bilgileri de iletilebilir.
Lütfen
WhatsApp üzerinden iletişime geçiniz.
Şimdiden teşekkür eder, hayırlı ramazanlar dilerim.