Hayırlı geceler, iyi forumlar dostlar;
Yenilenmiş olarak 2 adet iphone 13 deneyimimi anlatmak istiyorum, belki de merak edenlerimiz vardır aramızda...
Eayscep firmasından 2 adet telefon siparişi verdim 'mükemmel sınıfında' telefonlardan önce 1 tanesi ulaştı değişen bir parçası yoktu sadece ekranda çizik vardı başka hiçbir sorun yaşamadım. Cihazı kullanırken 3. günde diğer sipariş verdiğim cihaz geldi. Gelen 2. cihazın arka kapağı dahi yerine tam oturtulmamış, kamera kısmı bile yerinde durmuyordu ve cihaz pislik içindeydi. Ertesi gün Bursa'da bulunan bayiye gidip hemen iadesini gerçekleştirdim.
Kullandığım cihaza ise güzel bir kılıf aldım, cihaz ile kılıf arasında boşluk var mı diye sallayarak kontrol ederken bir baktım ki cihazın içinde ki batarya yerinden oynuyor, durur muyum onu da hemen iadeye gönderdim. Alınmasını cazip kılan tek kısmı 3 ay %0 faizli alışveriş kredisi vermeleri 0 cihaz ile arasında 3bin tl gibi komik bir rakam olmasına rağmen cazip kılıyor gibi geliyordu.
Bugün ise gittim 0 kapalı kutu cihaz aldım. Belki de iyi gönderdikleri cihaz vardır ama ben aldığım 2 ürünü de iade ettim. Umarım aklında yenilenmiş cihazlar alma fikri geçen arkadaşlara yardımcı olmuşumdur
Merak ettiğim bir konuydu, çevremde hiç yenilenmiş telefon alana rastlamamıştım.