2 sene önce Tekirdağa yerleştim. 26 yıllık macerayı bitirdim. Tek kelime ile şunu diyebilirim: Kurtulun İSTANBUL'DAN...!
istanbula gezmeye günübirlikik gidin. Yaşanmaz bir şehir olmuş. Robotlar şehri, robotlaşmış insanlar şehri..
Çocuklarım sabah çıkıyor dışarı akşama kadar geziyor, Bisiklet biniyor, bahçede sokakta. Ne trafik var, ne saçma sapan şeyler. Komşuluk desen mükemmel

Sırf trafikten kurtulmak için bile İstanbuldan taınırdım. Kaldı ki en çok çocuklarıma yaradı. Apartmanda değil bahçede, mis gibi hava da, pskilolojik olarak daha iyi yetişiyorlar. Kurtulun İstanbuldan... Ben kurtuldum.26 sene sonra olsa bile

Kendimde meyve fidanı dikiyorum, bahçem ile ilgilleniyorum, meyve ağaçlarını buduyorum, nisan 15 dedin mi erikelri kütür kütür dalından yemeye başlıyorum. ilk baharda sebze yetiştiriyorum vs vs. Şu dünyaya bir kere geliyorum insan gibi yaşamak lazım. Şehirlerde daha 35 yaşına gelmeden saç sakal beyaz olan, başında saç kalmamış sitresle baş etmeye çalışanlar yerine mandıra filozofu gibi hayatın lezzetini almaya çalışıyorum. Şu dünyaya bir kere geliyoruz ne de olsa..