Xajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla sinirlerim bozuldu yazdıklarına, herkes senin zarar görmemen için diyor ki zararlı sen çıkarsın sen hala bi şeyleri anlasın diye yapacağım diyorsun arkadaşım 4-5 gün geç ödemekle ne anlatacaksın adama mağdur mu olacak ekmeksiz aşsız mı kalacak? Hayır bi şey olmayacak adamın da umurunda olmayacak bu durumda zararlı çıkacak tek kişi sen olacaksın hala ben geç ödeyip ev sahibini adam edeceğim diyorsan buyur 3 ay geç öde bak neler oluyor koyar seni kapının önüne bu durumda o değil sen ders almış olursun. Dene ve gör o zaman kim ders alıyor bu yaptığından.
Tamam.

FoRWaRD16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende yıllardır kiracıyım sizi de anlıyorum ancak yasal sınır taban % hakkını yapmış yani siz de haklısınız oda haklı inanın artık şu devirde kimseye haksız diyemez olduk. Şöyle düşünün civarda sıfır evler evet 15 - 16 sizin kiranız 15.300 taşınma maliyeti stresi uğraşı bölü şuan ki zamlı kiranız her türlü kardasınız işin bu boyutuna da bakın derim. Tekrar diyorum siz de haklısınız ama maalesef yapacak bir şey yok sakın kiranızı ne 1 kuruş eksik ne 1 gün geciktirin nerden biliyorsun derseniz 9 yıl önce bu yüzden inat uğruna mahkeme yoluyla tahliye kararı çıkarıldı haklı iken haksız oldum hem de 7 yıllık kiracısı olarak tek gün tek kuruş aksatmadan. Kontratta 15'ine kadar yatırılır ibaresi mevcut ise sizin kiranız 15. gün dür. Ayın 1 5 8 inde yatırmak sizin insiyatifinizdir. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
teşekkür ederim hocam eksik olmayın. kiracının halinden gerçekten kiracı anlıyor.

Soviet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef iş o kadar basit değil. Avukat paraları farklar şunlar bunlar derken bu iş size en kötü 150 k ya patlayabilir. Çünkü her türlü ev sahipleri haklı çıkıyor mahkemelerde.
teşekkür ederim hocam sağolun.