Soviet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlama da adam sana muhtaç değil sen adama muhtaçsın. Geciktirirsen kirayı 4-5 gün dahi olsa sırf bundan bile çıkarabilir. İnatlaşıp kendi çıkışını daha da kolaylaştırıyosun
ben de ona muhtaç değilim hocam şükür. dediğim gibi oturduğum semtte aynı rakamlarda çok ev var. he nolur 40-50k taşınma parası çıkar yok yere cebimizden. tek derdim bugüne kadar kirasını tıkır tıkır almasının kıymetini anlarsın istiyorum birazcık.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen yine sakin ol. Bir kere daha konuş, orta yol bulunur. O 1 düşer sen 1 çıkarsın hallolur. Bak benim İstanbul'da kendi evim mevcut. Birkaç senedir Ardahan'dayım. 2-3 sene önce 3+1 evlerin kirası 800-1000 TL civarındaydı. Şu an 1+1'ler 12.000 TL'den başlıyor. Ben İstanbul'da o fiyata zor kiraya verdim. Adamlar burada 12-13 kat arttırdı. Burada olsan çok daha fazla öfkelenirsin inan bana
Doğrudur hocam Zaten konuşmaya direk yasal sınırdan başlasaydı konuşulur anlaşılırdı, ben de sorunsuz yasal sınırı da kabul ederdim. Ancak bu, bilerek ve isteyerek ölümü gösterip sıtmaya razı ediyor aklınca, ona sinir oldum. En son diyor ki, tamam yasal sınırda olsun madem. Dedim olsun madem derken bana lütfetmiyosun bunu.

fatiheryildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kiranızı vaktinde ödemenizi tavsiye ederim. Geciktirmeyin madem yasal sınırdan ödeyeceksiniz daha da tersleşmenin anlamı yok bence.. Ayrıca ev sahibi ibanı kapatıp kiramı ödemiyor diyebilir. Bu durumda mahkemeyle uğraşmanız gerekiyor. Tevdi mahallinin belirlenmesi davası fln açıp mahkeme aracılığıyla kirayı ödemeniz lazım. Uzatmanın anlamı yok diye düşünüyorum.
İş o kadar çirkinleşmez diye düşünüyorum, olur da çirkinleşirse de buluruz bir ev