senturksun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Standart bir kurulum yapar ve wp ile gelen ana temaları kullanır ek modül kurmazdan İnode limitini çok etkilemez, ilk kurulumda ortalama 100-150mb lık biir alan kaplıyor, tabi eklentiler temalar vs işi değiştrebiliyor.
İnode olarak da 10bin civarı diyebilirim. Tabi sonradan istatistikler, mailler vs bunu arttırır ama yinede aşırı artmaz. Ben 200k inodlu bir ortak cpanelde 15tane wp kullanıyorum sorunsuz
hocam merhabalar, guzelhosting kullanıyorum en pahalı paket olmasına rağmen 250.000 inode limiti verilmiş. paket içerisinde tanımlı 3 site olmasına rağmen şuan 50 k limit dolmuş görünüyor. 15 tane siteyi tek hostingde nasıl barındırıyorsunuz? ben şuan guzelhosting içerisinde sırf bu inode limitlerinden dolayı ilerde sorun yaşamamak için 3 ayrı hosting paketi satın aldım her projem için. sadece 2 sitem için ayrı ayrı tekte limitsiz kullanıyorum ve bir tanede ayrı ufak projeler için kullandığım sınırsız paket var. yıllık 3 hosting paketi için 4 bine yakın ödeme yapıyorum. şaşırdım açıkcası guzelhosting en köklü ve iyi firmalardan ve en pahalı paketi böyle ise diğer firmalara hiç bakma gereği duymadım.