AlfaKurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google'ın açıklamalarını 2019'dan sonra ciddiye mi alıyorsunuz hocam Allah aşkına. son 4-5 yıldır google hangi dediğini düzgün uyguladı?
Ayrıca "Neye dayanarak bunu söyleyebilmişler anlamış değilim." diyorsunuz; açtığım sitelere dayanarak söylüyorum. 2 hafta olayı tamamen güncellemenin dünyaya yayılması olayı ile alakalı bana göre.
Benim sitem olumlu veya olumsuz etkilendiği AN, o güncelleme benim sitem için bitmiştir. Bu hep böyle oldu benim açımdan.
Google 5-6 yıldır bizi dolandırıyor. O yüzden onun söylediklerine artık çok itimat etmemenizi öneririm.
Web sitenizde kullanıcı deneyimini öne çıkarın, backlink profiliniz üst seviye olsun hepsi bu
Ben Google ortağı değilim, az sakin!

Çekirdek güncellemeler genellikle siteyi olumlu ya da olumsuz etkilediğinde, bu etki genelde ilk birkaç gün içinde hissedilebilir, ancak bu, güncellemenin tamamen bittiği anlamına gelmez.
Hemen ilk 1-2 saatte olur olmaz gibi kesin bir ifade maalesef kabul edilemez bu yüzden.

Tekrar ediyorum;
''1-2 saate düşmezse bir daha düşmez diyenler oldu''
Bu cümle kabul edilemez!

İlk gün etkilenmedi ise ertesi gün belki olumsuz etkilenecek? Bu hususta kimse kesin konuşamaz.

Google bile kesin konuşmuyor derken onu savunmuyorum; yıllardır yaptığı beceriksizlikler zaten ortada.

Herkes kendi tecrübelerini fikirlerini vs belirtebilir ancak söz konusu SEO ve özellikle Google ise kimse de kesin konuşma hakkını görmemelidir kendisinde.

Sizin bilgileriniz kadar belki daha az belki daha çok bilgiye sahip kişilerde var bu sektörde, tek siz yoksunuz.
Benden daha iyi olduğunuzu düşünüyorsanız bana cevap vermeyecektiniz; beni yok sayacaktınız
Ama siz sanki tüm bunlara sebep olan Google efendinin ortağı çalışanıymışım gibi öfkenizi bana yönlendirdiniz ve maalesef hoş olmadı bu.

Yine de verdiğiniz nasihat için teşekkürler.

Neyse, bir daha beni alıntılamazsanız sevinirim. Gerçekten alıntılamayın!

Kolay gelsin.