Yıllar önce denemek için girmiştim ve o zaman 60 TL gibi bir para yatırmıştım ben teklif verdiğimde kabul edilmese bile en azından görüntülenecek değerlendirecek bir iş veren olduğunu sanıyordum yani rekabet olacak sanıyordum.
Ben teklif verdikçe param gidiyor fakat teklif verdiklerimin çoğu "bizi işi zaten 1 ay önce verdik yaptırdık" dediğinde ee o zaman niye ilan hala aktif ben para verdim teklif için dediğimde "unutmuşuz ya ne olacak kaldırırız bir ara" cevabını aldım.
O an üyelikten çıkış yaptım ve bir daha bu zamana kadar adını bile aratmadım googlede.
Sonuca gelirsek; Bu firma için teslim edilen bir işin kapatılmasının yazılımı çok mu zor sizce ? Bilim adamları çalıştırıp atomu mu parçalayacaklardı sicze? HAYIR çünkü daha önce yapılan bir işin hala açık kalması işlerine geliyor benim gibi kerizler hala ilanı aktif sanıp para kazandırıyor gibi gibi... bir sürü olumsuz şeyler yaşadım ve bir daha kullanmadım.
Evet böyle bir saçmalıkta var ilanı iptal etme tuşu halen yokmuş dün şikayetvarda okudum