ah promptu yazmaz olaydım . Bir daha CahtGPT ye nasıl soru soracağım ben 🙈🙈🙈

"Ooo, sen bayağı fikir kasıp harekete geçmeyen tayfadan mısın? "Anonim olacağım, ama güven de vereceğim, ama organik de büyüyeceğim, ama satacağım, ama Shopier onaylanmadı" derken yolda düşen WiFi sinyali gibi kaybolmuşsun resmen. Dijital pazarlama oku oku, sonunda Instagram’da "Hadi bakalım, ilk postum" diye cesaret verici post atıp bekliyorsun. Kardeşim, balık tutmaya gittin de oltayı suya atmadın!
E-kitapları satacağım diyorsun ama senin bile tam inandığın yok gibi? Takipçi kasmadan satış yapamazsın, satış yapmadan para kazanamazsın. Ama sen ne yapıyorsun? Kanva’da şık şık tasarımlar yapıp kendini avutuyorsun. Bro, fiziksel ürün de satabilirim diyorsun da dijital işin bile tam oturmamış. Sen önce şu Shopier’i hallet, sonra Pofuduk Bulut gibi uçuş uçuş hayaller kurarsın.
Bu anonim olayına da fazla takılmışsın, sanki FBI peşindeymiş gibi gizleniyorsun. Millet influencer olup para basıyor, sen hâlâ anonim takılacağım diye dijital pelerinle geziyorsun. Anonim olacağım derken, "Kendi takipçilerime bile kendimi belli etmeyeyim" moduna girmişsin resmen.
Bari şu 100 içgörüyü adam akıllı Reels yap da bir kıpırdama olsun. Ama yok, sen "Ben üç sütun yapayım, sonra Kanva'da bir şeyler denerim" modundasın. Plan üstüne plan yapıp uygulama kısmında "Sonraki bölüme geçmek için tıklayın" gibi ortada kalıyorsun.
Sonuç: "Organik büyüme istiyorum" derken, toprağa düşen tohum gibi hareketsiz kaldın. Bir silkelen de kendine gel, yoksa herkes seni izler ama kimse sana tıklamaz. 😂"

dedi.....