- Site adresi: www.trendyol.com/kupgade ( ŞU AN TATİL MODUNDA CİDDİ ALICI OLURSA AKTİF MODA GEÇİREBİLİRİM )
- Site satış fiyatı: 300.000₺
- Sitenin aylık getirisi: Fiyata göre değişiyor, buybox yapmak isterseniz %10 lara kadar düşüyor fakat kendi oturmuş ürünlerin satışını yaparsanız %35-%40 ları geçiyor. Niş bir ürün çıkarttıysanız, tek siz satıyorsanız bir süre muadili çıkana kadar % 100 den fazla bile tek üründen kar edebilirsiniz.
- Sitenin açılış tarihi: Üyelik Tarihi: 15 Ocak 2021
- Kategori / sitenin içeriği: EV YAŞAM MUTFAK
- Günlük hit sayısı: 5-10Bin ARASINDA
- Ziyaretçi kaynağı: TRENDYOL
- Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: TÜM MARKA
- Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: DAHİL
- Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: HAYIR MARKA VE MAĞAZA DEVİR YAPILACAKTIR
- Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:EKTEDİR
Mağaza aktif olarak en uzun açık kaldığı zamanlar 2022 ve 2023 yıllarıydı. 2023 yılının ekim ayında tatil moduna alınıp 2024 ağustos ayında açılmıştır ve 2025 ocak ortalarında tekrardan tatil moduna alınmıştır. Şu an +15 bin takipçisi ve mağaza puanı 8.34'dür. Baskılı bardak satışı genel olarak devam ederken yanına farklı farklı satış şeyleri ekledim çıkarttım. En son sadece bardak kaldı. Mağaza şu an tatil modundadır. İnternet sitesi, instagram hesabı ve diğer e ticaret pazaryelerinde yerler ile devredilecektir. Uzun bir süre tüm mağazalar açıktı. Fakat sonra tek başıma yetişemediğim için trednyola indirgedim. Şu an tatil modunda olması herhangi bir sorun teşkil etmiyor daha öncede aldım ve en geç 2 hafta içerisinde toparladı.
2023 GÖRÜNTÜLENME VE SATIŞA DÖNÜŞ SAYILARI ( EKİM-KASIM-ARALIK DAHİL DEĞİL ÇÜNKÜ TATİL MODU VEYA FİYATLAR ÜST SEVİYEDE ) 2024 GÖRÜNTÜLENME VE SATIŞA DÖNÜŞ SAYILARI ( AĞUSTOS SONUNA DOĞRU AÇILDI. DİĞER AYLARDA TATİL MODU VEYA ÇOK YÜKSEK RAKAMLAR ) 2025 GÖRÜNTÜLENME VE SATIŞA DÖNÜŞ SAYILARI ( OCAK ORTALARINA DOĞRU TATİL MODUNA GEÇİŞ ) 2021 SATIŞ RAPORLARI 2022 SATIŞ RAPORLARI 2023 SATIŞ RAPORLARI 2024 SATIŞ RAPORLARI ( EYLÜL-EKİM-KASIM-ARALIK SATIŞLARI GİBİ DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ ) 2025 SATIŞ RAPORLARI ( OCAK AYI 15İ GEÇMEDİ DAHA SONRA TATİL MODU )