o sizin istediğiniz çapraz paylaşım bu değil, bu sadece facebook hesabı bağlandığında paylaş yapabileceğiniz ve sadece arkadaşlarınızın görebildiği ayar.

yani açık kalsa da iptal olmasa da istediğiniz olmayacak.

onu kendiniz de aktif edemezsiniz, istediği zaman gelir gider.