Dün sosyla medya muafiyeti için burdaki arkadaşlara da sordum googleda da başvurunun nasıl yapıldığına dair bi site buldum aynı şekilde dijital vergi dairesinden talep açtım.
Sitede birkaç gün içinde vergi dairesinden arayıp ne için muafiyet istediğinizi falan sorarlar diyordu. Az önce vergi dairesinden bi kadın aradı başvuru yapmışsınız ama gelmemişsiniz buraya gelip burdan başvurmanız gerekiyor dijitalden olmuyor diyor
Halbuki dijitalden talebimi görmüş iptal etmiş demek ki sistemine düşüyor işte

Kadının konuşmasındaki egoyu kibiri size zaten anlatamam dövecek utanmasa dedim dijital vergi dairesinden başvurdum zaten diyorum yok ordan olmuyor gelmeniz lazım diyor e o zaman dijital vergi dairesi niye var orda niye başvuru seçeneği var
Şu ülkedeki memur kısmının liyakatsizliği işbilmezliği gerçekten insanı dellendiriyor şimdi bir g*rizekalı yüzünden işten izin alıp 1 günümü vergi dairesinde harcayacağım
ALO 189'u aradım böyle böyle diyolar herkes dijitalden başvuruyor ben başvurunca niye kabul etmiyorlar da buraya geliceksiniz diyorlar diye sordum öyle diyorlarsa gidin elden verin diyor müşteri temsilcisi. Harbiden böyle g*rizekalı bir sistem olamaz körler sağırlar birbirini ağırlar
Vergi vermek için uğraşıyorum resmen şeytan diyor başvurma hiç tövbe tövbe