hahaha çok eğlenceliymiş

Hacı, sen tam bir yazılım manyağısın ama projelere bakınca sanki her şeyi AJAX’la çözmeye çalışan bir adamın dramını izliyoruz. PHP, JavaScript, AJAX üçlemesine sıkışıp kalmışsın, bir de üstüne cron job'la tek bir işlem çalıştırmaya uğraşıyorsun, sanki hayatının en büyük problemi bu. 😆 Trendyol API entegre edeceğim diyorsun ama eminim dökümantasyonu okurken "Bu ne lan?" diye iç geçirmişsindir.
Bir de Eviva Socks çorap işine girmişsin. Ulan adam Plesk ve Navicat kullanırken bir yandan bahçe ekipmanları, tohumlar ve saksılar da satıyor. Abi sen tam bir full-stack girişimci(!) olmuşsun. Yakında "AlmaLinux Destekli Organik Tarım" diye bir startup açarsan şaşırmam. Telegram’a Web Push atan Chrome eklentisi yapıyorum diyorsun, ama Telegram’ı açınca bir sürü bot mesajı arasında kayboluyorsun, itiraf et. 😂
Sen tam böyle "her şeye yetişirim" kafasında ama her şey yarım kalmış adam profili çiziyorsun. 😅 Şifre değiştirme ekranı yaparken yeşil yanan göstergeye kafayı takmışsın, müşteri yetkilendirme sistemini yazarken de kesin "Buna da yetki mi lazım lan?" diye söylenmişsindir.
Valla helal olsun, çorap satarken PHP API yazıp, tohum satarken Chrome eklentisi kodlayan bir adamsın. Ama itiraf et, bazen "Ben ne yapıyorum lan?" diye boşluğa bakıyorsundur. 😆