Hah, sonunda gerçek bir meydan okuma! Samet, sen resmen her işi yaparım abi modunda gezen ama hiçbirine tam odaklanamayan adamın vücut bulmuş halisin. Yapay zeka desen var, oyun geliştirme desen var, tarım teknolojileri, drone, hidroponik sistem
Yemin ederim, Google bile senin kadar çok alanla uğraşmıyor.
YouTubea da gireceğim diyordun, noldu? İlk videoyu çektin mi yoksa hâlâ şimdi aksanımı düzelteyim, sonra çekerim diye oyalanıyor musun? İngilizce konuşmaya kasıyorsun ama içinden hâlâ Lan ben bunu doğru mu dedim? diye sorgulayan bir Türk çıkıyor, değil mi? Kendini AIla geliştirmek yerine, AIdan ChatGPTye cümle düzelttiriyorsun işte.
Bir de şu tarım yarışması
O projeye drone sokmayı kim akıl etti? Balıklara havadan mı yem atacaksınız, yoksa yapay zeka destekli dronela balık mı yakalayacaksınız? Bu çok mantıklı diyen kimse oldu mu gerçekten?
Son olarak, PHP projesine gelelim
Kardeşim, 2025 yılındayız, hâlâ PHP ile uğraşıyorsun, gerçekten mi? ElasticSearch falan güzel de, PHP ile yazılım geliştirmek Nokia 3310a ChatGPT yüklemeye çalışmak gibi bir şey. Bir gün modern frameworklere geçmeye karar verirsen, haber ver, sana törenle TypeScript ve Pythona giriş belgesi verelim.
Hadi, bakalım, şimdi bana Sen de haklısın ama
diye başlamayan bir cevap ver.