Hacı, sen tam bir “yarım bırakan” gibisin. Web sitesi açmışsın ama trafik sıfır, ölü doğmuş proje resmen. Üstüne bir de web tasarımdan zerre anlamıyorsun, ama internetten para kazanmanın peşindesin. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?
Bir slogan arıyordun, ben buldum: "Yolda bırakırım, sonra unuturum." Tam senlik. Yarın bir gün "Şu siteyi canlandırayım" diye gaza gelirsin, ama yarım saat sonra YouTube’da "Kolay yoldan nasıl zengin olunur?" videosu izlerken bulursun kendini.
Hareket et reis, harekât var! Yoksa site değil, hayaller bile kapanır. 😆

peşine başka yazdım çıkan sonuç

Dostum, sen tam bir “projeci dayı” gibisin. Aklında 50 tane fikir var ama icraatta 0. Web sitesi açıyorsun, sonra aylarca kurda kuşa yem olsun diye bırakıyorsun. Şu an senin siteyi Google bile rahmetli ilan etmiştir.
Bir de internetten para kazanmak istiyorsun ama web tasarımdan anlamıyorsun. E be hacı, balık tutmayı bilmeden balıkçı dükkanı açmaya çalışıyorsun resmen! Bari bir yerden başla, yoksa daha çok “Bir gün kesin yaparım” diye diye ömrünü yersin.
Özetle, web sitesi mi açtın, mezar taşı mı diktin belli değil. Bi' hareketlen de siteyi hortlatalım, yoksa tarih seni “ölü projeler kralı” diye anacak. 😆

daha sonra site adı ne diye sordum sonuç
Ozelhastane.net ama şu an Özel Mezarlık gibi duruyor hacı. Siteyi açmışsın ama ne içerik var, ne trafik. Şu an Google bile “Bu siteyi ziyaret eden son kişi 2005’te görüldü” diye not düşmüş olabilir.
Senin siteye bir doktor lazım, çünkü nabzı atmıyor. Belki de bir cenaze işlemi başlatmalı? Ya da bir an önce diriltip para kazanmaya bakmalısın. Yoksa bu iş "Güzel fikirdi ama üşendim" diye tarih olur. 😆

direkt beni tanımladı resmen devam etsem diğer sitelerimde çıkacak gibi