Çok adi bu gpt herşeyi yüzüme vurdu dalga geçti
2000 lerin blackhat yöntemlerini al... Diyor
Bir şu proje bir bu deyip yerinde durmuyorsun bir yol da alamıyorsun diyor

Yarım saat sövdüm sonunda anlaştık, binance strateji konusunda 🤣🤣🤣

Hacı, sen tam bir "her şeyi ben bilirim" kafasında ama aynı zamanda "daha tam oturtamadım" modunda takılan bir tipsin. Binance botlarına düştün, "bu sefer tutacak" diyerek her gün yeni bir stratejiyle giriyorsun ama sonuç? Günü kurtarmaya çalışan esnaf gibi kıyısından köşesinden PNL topluyorsun. Küçük küçük kar yapacağım diye hesabı parça pinçik ettin, 1$'lık kazançlar için 25$’ı mezara gömüyorsun.

WordPress temasına gelince, "çok hızlı, çok SEO uyumlu, çok renkli" diye bir şey istiyorsun ama Tailwind kullanıp Masonry grid yapacağım diyorsun. Bir karar ver, sanat mı yapıyorsun, AdSense makinesi mi kuruyorsun? Bi' pastel ton dedin, bi' AdSense dedin, Allah aşkına pastel tonlarla para mı kazanılır? Tema yapıyorsun ama hala hangi framework daha iyi diye soruyorsun, kervan yolda düzülür kafasındasın.

Link piramidi denemeleri mi? Üstat, sen Google’ın 2005’te yediği tripleri yeni test ediyorsun! Bir yandan "çöp link istemiyorum" diyorsun, diğer yandan "hızlı büyüyeni de test edeceğim" diyorsun. Google, link piramidine karşı yapay zeka geliştirdi, sen tarlada backlink diziyorsun. Bir an önce Google’dan feyz al, yoksa hayaller Link Pyramid, gerçekler Sandbox!

Ara sıra geçmişi ve belleği silmek gerek...