Gördüğüm kadarıyla sizde zeka yönünden fena değilsiniz. Aklınızca dalga geçtiğinizi zannediyorsunuz. Ama piyasa yükselecek diye de hafif bir korku/endişe var sanki.
Her neyse, ben sadece kendi durumumu ve hesabını satan bir arkadaşın durumunu ve tavsiyesini paylaştım. Güncelleme belki gelir. Ama gelmezse CSE Fiyatlarının uçuşu engellenemez.
Not: Bence güncelleme vs beklenmemeli. Çünkü öyle bir güncelleme yok ve google Cse yi bitirme kararını 2022de almıştı. Yeni hesaplarda istenilsede açılamıyor diye biliyorum.
Normalde Vakit kaybı yapmayı sevmem. Ama madem 'Bence güncelleme yok' dediniz açıklamasını yapayım. Yukarıda eklediğim screenshot Adsense'nin şuanda güncellemede olduğunu gösteriyor.Yakın zaman da güncelleme bitecek. Ama 'Bence' siz hesabınızı satmayın 3m Edecek