Merhaba,
Bildiğiniz üzere bu tür aktiviteler, IP adresinin spam filtrelerinde kara listeye alınmasına ve dolayısıyla kurumsal faaliyetlerde kullanılmasının engellenmesine neden olabilmektedir. Bu sebeple, firma güvenlik politikamız gereği, küçük ya da büyük ölçekli fark etmeksizin spam, port taraması, DDoS, DoS veya herhangi bir yasa dışı faaliyete kesinlikle müsamaha göstermiyoruz.
Bu doğrultuda, müşteriye nazik bir dille ilettiğimiz ilk ve son e-posta ektedir.
Ancak, bu e-postalara herhangi bir yanıt alınmamıştır.
Ayrıca, faturayı buradan paylaşmamız mümkün değildir. Müşterinin talebi üzerine, faturası kendisine e-posta aracılığıyla tekrar iletilmiştir.
İade poltikamızda da belirtildiği gibi iademiz yoktur.
Madem kendisi verilerine bu kadar değer veriyordu, e-postalarımıza yanıt vererek bizimle iletişime geçebilirdi. Hatta hizmeti kapatıldığında, üç gün içinde bizimle irtibata geçseydi, verilerini eksiksiz şekilde kendisine iletebilirdik. Biz, bizimle iletişime geçmeyen bir müşterinin verilerini zorla yedekleyip iletme hizmeti sunmuyoruz. Ayrıca, yedekleme hizmeti müşterinin sorumluluğundadır.
İyi çalışmalar.