Merhaba arkadaşlar, Ali abi beni arıyormuş. Uzun zaman önce Web sektörü ile bağlantımı koparmıştım.
Ne konuştuk ben söyleyeyim isterseniz.
Mesaj yazmak yerine telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Hasret giderdik diyeyim☺️
Seo konusunda Google'ın o meşhur güncellemeleriyle çok kaliteli sayfalarım sıralamalardan kopmuş adeta çöpe dönmüştü. Benden çalıntı içerikler ise popüler kelimelerde üst sıralardaydı. Benimle çalışan bir arkadaşım dahi vardı, malesef umduğumuz gibi olmadı. Daha sonra mobil uygulama sektöründe girişimde bulundum, bir arkadaş aracılığı ile birkaç nostaljik oyun ve mobil uygulama çıkardık, ancak Google hiç güncelleme görmeyen eski yayıncılara ait uygulamaların üst sıralarda kalmasını sürdürmeye devam edince burada uygulama sonrası düşük bütçeler ile istediğimiz hedeflere ulaşamadık. Bu alanda kalmaya devam etseydim farklı şeyler olabilirdi ancak uzun uğraşlar sonunda daha düzenli bir hayat seçme gereksinimi hissettim kendimde. Evlilik çoluk çocuk derken buradan ifade edemeyeceğim real sektörlerde kendimizi bulduk. Bir nevi asosyal hayattan sosyal hayata transfer oldum. (Not: 20 saati bulan çalışma süreleri zor görünse de Web ortamında o zamanlar yeni şeyler öğrenmek bana keyif veriyordu.)
Ali abi çok kaliteli bir insan, onu güzel yerlerde görmek çok mutlu etti doğrusu. Benden henüz bu şekilde bir hikaye çıkmaz ancak bir başarı hikayesi ararsanız Ali abinin hayatı ve azmi ortada. Önünde şapka çıkarılacak adamdır kendisi. Hayatta hiçbir şeyin imkansız olmadığını biliyoruz, aslında zor bulduklarımızı mümkün kılmak için irademizle aramız nasıl? Konu bu. İyi çalışmalar diliyorum herkese, sağlıcakla kalın 🙋🏻*♂️