Siyanix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam arkadaşlar normalde böyle şeyler yazıp çizmem ama ilk defa başıma böyle bişiy geldi 14 yıllık r10 hayatımda.Biz bu arkdaşla bi anlaşma yaptık bana bir tema sattı 2000 tl dedi 2500 tl ödedim, sonra bu arkdaaş bana bu siteyi logo ufak tefek bir kaç banner ve slider resimleri ayarlaması için 1000 tl çekti kısacası anahtar teslim yapacaktı ben 1500 tl ödedim fazla fazla ödedimki işini severek özenerek yapsın.sonra beni oyalamaya başladı temayı kurdum logo ve bannerler için şu gün gelecek bu gün gelecek gece yükleniyor gündüz yükleniyor diyerek beni oyalayıp durdu whastap yazısmalarımız halen mevcut neyse fazla uzatmiyim bilin bakim ne oldu arkadaş uzadı )) ne tele bakıyor ne sitesindeki canlı destege bakıyor nede şahsi teline bakıyor cenazesi vardır, başına bişiy gelmiştir diyerek sabırla bekledim 2 ay oldu halen teslim almadım son 2 haftadırda hepten kayboldu gitti şimdi size soruyorum bu arakdaşı gören varmı ben yandım eller yanmasın demiyecegim 4 bin tl beni eritmez bitirmez ben birçok kişilerle iş yapıyorum maps yorum tasarım, logo, link optimize vs vs tek takıldıgım konu beni keriz yerine koyması bekletmesi.diyecegim son söz helali hoş olsun son kuruşuna kadar.sizlerinde gözlerini agrıttıysam af ola kusuruma bakmayın.
Merhaba siyanix
Öncelikle yaşadığınız deneyim ile ilgili üzgün oldugumuzu belirtmek isteriz. Detaylı ve dikkatli yaklaşımınız için ayrıca teşekkür ederiz. Bildiğiniz üzere afet bölgesindeki taşınma çalışmalarımız devam etmekte olup bunun yanı sıra hizmetlerimizin çoğu devredışıdir hiçbir müşterimiz ile mail harici iletişim saglayamamaktayiz . Teknik personel ile görüşme sonrası ve WhatsApp mesajlarini incelemem dolayısı ile ;
♦️Yazılım fiyatına 2500₺ denilmiş, 2000₺ denilmemistir. Konuşma kayıtları mevcuttur.
♦️ Grafik tasarım hizmetimiz olmadığını, anlaşmalı olan firmalardan hizmet aldığımız sizlere sunulmuş ve sizin tarafınızdan onaylanmış belirtmiş, ilgili grafik firmasinin aksaklıklarından ötürü ' GRAFİK LOGO VB ' çalışmaların ödemesini iade sunmuş sizlere ekip çalışanımız. İade talep etmediğinizi hizmetin hızlı bir şekilde teslim edilmesini talep etmişsiniz. İlgili grafik tasarım firmasının görüşme kayıtları mevcuttur. Tasarımı beğenmediğiniz için tekrar baştan revize edileceği, bu nedenle revize işlemlerinin 10-15 iş günü içerisinde teslim edileceği bilgisi bizlere verilmiştir. Söz konusu ticarette herhangi bir kayıp, kaçma vb söz konusu değildir ki firmamız bu tür şeyler ile asla anilmamaktadir.
Totalde 3500₺ ödemeniz olup, isim eksiksiz yapılsın 4000₺ iletiyorum şeklinde bir konuşma gerçekleşmiştir. Bu nedenle satın aldığınız hizmette sizlerden herhangi fazla tutar alınmamış olup dilerseniz grafik tasarım + 500₺ fazla gönderilen tutar şeklinde iade gerçekleştirebiliriz ( daha öncede ekiplerimiz belirtmiş )

Teslim edilen hizmet : Yazılım
Teslim bekleyen REVİZE hizmet : logo tasarım,grafik vb işlemler

Şeklindedir. Revize olduğu için karşı firmadan yanıt gecikmeli gelmektedir.

Tekrardan ilgi,alaka ve ince dusunceniz için teşekkür ve tebrik ederiz.

Kısa sureligine destek hattımız : destek@yagmursoft.com

Herhangi sorununuzda 7/24 iletişime geçebilirsiniz ❤️

Tekrardan aksaklık ve GECİCİ HİZMET veremedigimiz için özür dileriz ❤️