skymoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın bu konuya attığım son mesajdır bu. Sizinle tartışmaya gelmedim buraya, r10.net kullanıcısı görüş istemiş, bende görüşümü belirttim. Siz ise benle tartışmaya çalışıyorsunuz.

Ben kimsenin hakkına girmem, ekmeği ile oynamam. Ne ise onu konuşurum.

Aşağıdaki konuşmada bana ilk router güncellemesi dediniz, sonraki gün sizi tekrar aradım ayın 16.günü olması lazım tam emin değilim. Öncesi de olabilir. Bana telefonla kim hizmet verdiyse o kişi router'ı değiştireceğiz dedi tamam dedim kapattım..

Ne oldu? Yalan beyan mı vermişim?

Taner bey kendinize o kadar güzel sözler söylerken bir şeye dikkat etmemişsiniz.

15 ay önce attığınız mesaj. 15.12.2024 değil bakın

14.12.2023

Burada siz buradan hizmet almak için aptal olmak lazım diye beyanda bulunuyorsunuz

13/11/2023 tarihinden beri hizmet alıyorsunuz.

1- Yalan söylüyoruz.
2-Ekmekle oynamaya çalışıyorsunuz.
3-Tüm bunların yanında 15 ay dan fazla süre geçmiş konuşmayı 3 ay önce olmuş gibi paylaşıyorsunuz.

Bunları siz kendinize yakıştırıyorsanız bizim için hiç sorun yok. Bu mesajlarda bu beyanlarda burada kalsın. İnsanlar okuyup kimin nasıl birisi olduğuna karar verir.

13/03/2025 itibariyle sunucu süreniz bitiyor. Sizinle çalışmaya devam etmeyeceğiz yalan beyanlarınız dolayısıyla.

Herhangi bir ödeme yapmayınız, yaparsanız şayet iade sağlanır ve sunucunuz kapatılır.

İyi forumlar.