Selam arkadaşlar normalde böyle şeyler yazıp çizmem ama ilk defa başıma böyle bişiy geldi 14 yıllık r10 hayatımda.Biz bu arkdaşla bi anlaşma yaptık bana bir tema sattı 2000 tl dedi 2500 tl ödedim, sonra bu arkdaaş bana bu siteyi logo ufak tefek bir kaç banner ve slider resimleri ayarlaması için 1000 tl çekti kısacası anahtar teslim yapacaktı ben 1500 tl ödedim fazla fazla ödedimki işini severek özenerek yapsın.sonra beni oyalamaya başladı temayı kurdum logo ve bannerler için şu gün gelecek bu gün gelecek gece yükleniyor gündüz yükleniyor diyerek beni oyalayıp durdu whastap yazısmalarımız halen mevcut neyse fazla uzatmiyim bilin bakim ne oldu arkadaş uzadı )) ne tele bakıyor ne sitesindeki canlı destege bakıyor nede şahsi teline bakıyor cenazesi vardır, başına bişiy gelmiştir diyerek sabırla bekledim 2 ay oldu halen teslim almadım son 2 haftadırda hepten kayboldu gitti şimdi size soruyorum bu arakdaşı gören varmı ben yandım eller yanmasın demiyecegim 4 bin tl beni eritmez bitirmez ben birçok kişilerle iş yapıyorum maps yorum tasarım, logo, link optimize vs vs tek takıldıgım konu beni keriz yerine koyması bekletmesi.diyecegim son söz helali hoş olsun son kuruşuna kadar.sizlerinde gözlerini agrıttıysam af ola kusuruma bakmayın.